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SPECIAL MEETINGS 
 
 Special meetings of the Board of Education must be called as requested by 
a member of the Board, making such a request to the Board President. 
 
 Such meeting requires a notice of 24 hours to all Board members.  
 
 If, in an emergency, a special meeting is held before the 24-hour notice 
can be given, each member may be asked to sign a waiver of notice.  A statement 
regarding the time of notice and signature of such forms shall be entered in the 
minutes. 
 
 Special meetings of the Board of Education must be called as follows: 
 
1. The Board of Education member who requests the special meeting will 

inform the Board President and Clerk of the Board. 
2. The Clerk of the Board will notify the other Board members of the special 

meeting. 
3. Notice of such meetings will be given to each Board member at least 24 

hours before the date of the meeting. 
4. If less than 24 hours notice is given, each member may be asked to sign a 

"waiver of notice." 
5. Public notice of the meeting will be given to the extent practicable. 
 
Ref: Education Law §§1606; 2504; 2563 
 Open Meetings Law, Public Officers Law §§100 et seq. 
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